Stuck at black screen while starting the game

Voice your bugs/glitches encounters or workarounds you find. While this forum is unofficial, we welcome Disney developers to stop by to help.
shpezman
Cadet Trooper
Posts: 1

Re: Stuck at black screen while starting the game

Post#31 » Tue Nov 07, 2017 3:25 pm

Try the following steps it worked for me.

Log completely out of Facebook Gameroom. It runs in the background so make sure you completely log out of it. Check under your hidden Icons by the clock.

Disable all your antivirus including windows defender.

Launch SWC and it should update automatically (at least mine did)

Enable all your antivirus protections (if you are not sure just restart your PC they will automatically start on a reboot)

I did this 2 days ago and has been working for me ever since.


wardrunk
Squadron Leader
Posts: 17

Re: Stuck at black screen while starting the game

Post#32 » Sun Nov 12, 2017 7:35 am

i havent been able to play for 3-4 days now.Iv tryed what this guy did.didnt work for me ugh.any other ideals?


wardrunk
Squadron Leader
Posts: 17

Re: Stuck at black screen while starting the game

Post#33 » Sun Nov 12, 2017 11:26 am

any other ideals?


wardrunk
Squadron Leader
Posts: 17

Re: Stuck at black screen while starting the game

Post#34 » Mon Nov 13, 2017 7:31 am

so iv tryed everything posted on the fourms on how to fix this black screen crap with no luck...BAH! if anyone has any other ideals plz let me know.this sucks going on 5 days now


wardrunk
Squadron Leader
Posts: 17

Re: Stuck at black screen while starting the game

Post#35 » Tue Nov 14, 2017 1:43 pm

well geek squad couldnt fix it.Do they have Devs that answer these things?going on 5-6 days now


JediWannabe
Cadet Trooper
Posts: 2

Re: Stuck at black screen while starting the game

Post#36 » Tue Nov 14, 2017 2:23 pm

This worked for me using Facebook Gameroom.

1. Click on "Downloaded Games" seen on the left side menu.
2. Click the Star Wars Commander picture (ignore the Play Now button to the right of the picture).
3. Click the long, rectangular, blue "Play Now" button.

That should do it.

May the Force be with you.


Return to “Bugs and Glitches (Windows)”

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest