Level 9 Empire Base

Share a screenshot of your base here and have people rate it.
All your base are belong to us.! For great justice!
User avatar
Joffray
Commodore
Posts: 114

Re: Level 9 Empire Base

Post#11 » Mon Aug 22, 2016 4:10 pm

That is a nice base. It would be a pain to attack without Sc snipe but it could be done. id probably skip unless it was full of loot or someone I knew
Lv9, 26k medals
Alderaan-Memory
We have pizza! :D

...Retired...#armoryisop


Optic
Cadet Trooper
Posts: 1

Re: Level 9 Empire Base

Post#12 » Fri Aug 26, 2016 6:46 pm

Hi joedirt,

Do you think you could post a screenshot of your base in layout mode, so that I can easily copy it? I'm hopeless at base design and would like to give this one a go. :)

Cheers,
David


User avatar
Hoops8
Commodore
Posts: 131

Re: Level 9 Empire Base

Post#13 » Sat Aug 27, 2016 9:07 pm

I would put turrets closer to the outer most reaches of the shields. Hate attacking spread bases...
OMISQUAD and OMISQUADBLACK Always looking for those that enjoy good company and good base crushing.


User avatar
DarthRommel
Commodore
Posts: 115

Re: Level 9 Empire Base

Post#14 » Sat Sep 03, 2016 2:23 am

Your latest design is useless for "heroic defense". (I know from experience :P ), and "easy" to 1 star (but verry hard to 3 star). Go to Er'Kit to test it ;)

Besides, its arguable if winning defense is such a good thing. I'm starting to like a 1 star loss. It lets me keep more of my resources :P
Leader of Ruffnecks010 - Level 50 Imperial squad
HQ10 - Rank 9 - 18k+ medals - 1.5k+ reputation
We welcome all Squad War players


User avatar
Nataabutterfly
Storm Trooper
Posts: 4

Re: Level 9 Empire Base

Post#15 » Mon Mar 26, 2018 7:42 am

Is this still working?


User avatar
DeathStriker
Moderator
Posts: 3953

Re: Level 9 Empire Base

Post#16 » Mon Mar 26, 2018 8:23 am

Nataabutterfly wrote:Is this still working?

Nataabutterfly - Welcome to the Forum! :D

  1. If you are referring to Windows Platform than the answer is NO.
  2. If you are referring to the Squad VMA-513 than the answer is NO (Windows Platform Squad)
  3. If you are referring to the Base Design than the answer is MAYBE.
Hope this answers your question...
 
Image
Death_Striker is looking for ALL Rebel Commanders
Sons_of_Death is looking for Level 8+ Rebel Commanders
If YOU Want to War - Apply Now!


User avatar
Nataabutterfly
Storm Trooper
Posts: 4

Re: Level 9 Empire Base

Post#17 » Sun May 13, 2018 10:35 pm

DeathStriker wrote:
Nataabutterfly wrote:Is this still working?

Nataabutterfly - Welcome to the Forum! :D

  1. If you are referring to Windows Platform than the answer is NO.
  2. If you are referring to the Squad VMA-513 than the answer is NO (Windows Platform Squad)
  3. If you are referring to the Base Design than the answer is MAYBE.
Hope this answers your question...

Yeah, I was talking about base design :D thank you!!


Jaksemate
Commander
Posts: 31

Re: Level 9 Empire Base

Post#18 » Mon May 14, 2018 2:29 pm

Nataabutterfly,

Guard Reserves changed a lot of base configurations. This might still be effective on Sullust (war planet). This layout was 2016 and pre-guard reserve.


User avatar
dirtyjoe1
Storm Trooper
Posts: 3

Re: Level 9 Empire Base

Post#19 » Mon May 14, 2018 6:35 pm

Wow, this is an old post of mine. As mentioned above so much has changed, have not tried this layout in a very long time. Don't think it would even work in today's environment on Sullest. Memories, Wow!!!


Return to “Rate My Base Layout”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests