Upgrading HQ during conflict

General topics, questions, suggestions, bugs, or anything Star Wars Commander related.
Lord
Commodore
Posts: 231

Upgrading HQ during conflict

Post#1 » Fri Jun 07, 2019 8:11 pm

If one uppgrade his HQ during the conflict to lv10, will he get frag or sample?


ForceMel
Major General
Posts: 321

Re: Upgrading HQ during conflict

Post#2 » Fri Jun 07, 2019 8:19 pm

You will get whatever level your hq is at the end of the conflict. If you started at 9, and went to 10, you'll get level 10 rewards.
Leader of perennially top 15 squad IIReBeLsII and number 12 player of the now defunct Windows servers. Current leader of Rebelsyiir.


User avatar
Harshit
Admiral
Posts: 546

Re: Upgrading HQ during conflict

Post#3 » Sat Jun 08, 2019 6:48 am

You will be able to get all frags and samples and once it's upgraded all samples will be upgraded to current lvl (when you upgrade barracks and other buildings ).

But once you start an HQ upgrade you wont be able to redeem samples from inventory.
MIgrated from Windows from former squad HOLCRON HORROR. NOW shifted to android/ios in the squad HH-resurrectionand and our sister squad at HH-Insurrection. Apply now and be loyal to the EMPEROR.


User avatar
DeathStriker
Moderator
Posts: 6176

Re: Upgrading HQ during conflict

Post#4 » Sat Jun 08, 2019 7:21 am

Harshit wrote:But once you start an HQ upgrade you wont be able to redeem samples from inventory.

Harshit - Partially Correct - You may not be able to go to HQ > Inventory to view / get Samples - BUT - you should still be able to get Samples via the Barracks (Training) / Factory (Building) / Cantina (Hiring) / Hero Command (Mobilizing) / Starship Command (Commissioning) Screens.
 
Image
Death_Striker is looking for ALL Rebel Commanders
Sons_of_Death is looking for Level 8+ Rebel Commanders
If YOU Want to War - Apply Now!


User avatar
Harshit
Admiral
Posts: 546

Re: Upgrading HQ during conflict

Post#5 » Sat Jun 08, 2019 7:39 am

DeathStriker wrote:
Harshit wrote:But once you start an HQ upgrade you wont be able to redeem samples from inventory.

Harshit - Partially Correct - You may not be able to go to HQ > Inventory to view / get Samples - BUT - you should still be able to get Samples via the Barracks (Training) / Factory (Building) / Cantina (Hiring) / Hero Command (Mobilizing) / Starship Command (Commissioning) Screens.

:o :o I FORGOT THAT !! Thanks for recalling that important point. :D
MIgrated from Windows from former squad HOLCRON HORROR. NOW shifted to android/ios in the squad HH-resurrectionand and our sister squad at HH-Insurrection. Apply now and be loyal to the EMPEROR.


User avatar
toname
Commodore
Posts: 206

Re: Upgrading HQ during conflict

Post#6 » Mon Jun 10, 2019 7:03 am

Harshit wrote:But once you start an HQ upgrade you wont be able to redeem samples from inventory.


This is not true. You can still access your Inventory during an HQ upgrade to open crates and redeem samples.


Return to “General Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], ForceMel and 34 guests