Tool to Save/Load SWC Base Layout

General topics, questions, suggestions, bugs, or anything Star Wars Commander related.

Poll: Usage statistics

I play on Windows server and I use Layout Manager
57
14%
I play on Windows server and I don't use it
36
9%
I play on iOS/Android server and I use Layout Manager
128
32%
I play on iOS/Android server and I don't use it
177
44%
Total votes: 398

User avatar
Spock
Admiral
Posts: 821

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#221 » Tue Dec 11, 2018 4:40 am

coocoo wrote:LM does not like the recent maintenance. It just errors out now.

thiras wrote:Anybody know the updated androidServerUrl for the config file?

Code: Select all

<add key="androidServerUrl" value="https://starts-app-prod.disney.io/starts/batch/json" />

The server address was changed.
It can be fixed manually by updating the server address to the new one.
https://app-prod.apps.starwarscommander ... batch/json
Or you can wait for the app to be updated.
Last edited by DeathStriker on Tue Dec 11, 2018 4:41 am, edited 1 time in total.
Reason: Updated Topic Post - Added Quote for Clarity
Image

Leader of the imperial_enclave. Flagship of the enclave brotherhood of squads.
Always looking for active lvl10 commanders. Line app required.


User avatar
coocoo
Commander
Posts: 47

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#222 » Tue Dec 11, 2018 5:59 am

Spock wrote:
coocoo wrote:LM does not like the recent maintenance. It just errors out now.

thiras wrote:Anybody know the updated androidServerUrl for the config file?

Code: Select all

<add key="androidServerUrl" value="https://starts-app-prod.disney.io/starts/batch/json" />

The server address was changed.
It can be fixed manually by updating the server address to the new one.
https://app-prod.apps.starwarscommander ... batch/json
Or you can wait for the app to be updated.

Thanks Spock. Hopefully a fairly simple and quick app fix.
SenateGuards Active squad looking for high level Rebel Commanders.
http://senateguards.freeforums.net/


User avatar
Tiberious
Commander
Posts: 34

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#223 » Tue Dec 11, 2018 9:42 am

Spock wrote:The server address was changed.
It can be fixed manually by updating the server address to the new one.
https://app-prod.apps.starwarscommander ... batch/json
Or you can wait for the app to be updated.


Thanks for the updated server address Spock! Manually updating my config file for LM worked like a champ.
Keep your stick on the ice.
Remember, I'm pulling for you. We're all in this together.
Quando omni flunkus, moritati.


User avatar
JCempire
Storm Trooper
Posts: 4

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#224 » Tue Dec 11, 2018 10:47 am

Spock wrote:
coocoo wrote:LM does not like the recent maintenance. It just errors out now.

thiras wrote:Anybody know the updated androidServerUrl for the config file?

Code: Select all

<add key="androidServerUrl" value="https://starts-app-prod.disney.io/starts/batch/json" />

The server address was changed.
It can be fixed manually by updating the server address to the new one.
https://app-prod.apps.starwarscommander ... batch/json
Or you can wait for the app to be updated.

Jay, thanks a bunch Spock! Modified the config file with the address you provided and it works just like before the update.


User avatar
Spock
Admiral
Posts: 821

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#225 » Tue Dec 11, 2018 1:37 pm

Good stuff guys! Glad it helped. :)
Image

Leader of the imperial_enclave. Flagship of the enclave brotherhood of squads.
Always looking for active lvl10 commanders. Line app required.


DARTHJAM
Officer
Posts: 8

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#226 » Fri Dec 21, 2018 9:09 am

Can someone post a corrected Config file. I can't open it. If not no big deal.
DARTH JAM "There is no peace. There is only emotion. Anger is the strongest emotion. Accept the Anger, Embrace the Anger, Use the Anger."


User avatar
JARJAR
Commodore
Posts: 171

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#227 » Fri Dec 21, 2018 9:46 am

create a text file with notepad
fill with

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
<startup>
<supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5" />
</startup>
<appSettings>
<add key="androidServerUrl" value="https://app-prod.apps.starwarscommander.com/starts/batch/json" />
<add key="messageManagerRetryCount" value="5" />
<add key="lastPlayerId" value="" />
<add key="lastPlayerSecret" value="" />
</appSettings>
</configuration>


and rename the text file SWC.Tools.LayoutManager.exe.Config


DARTHJAM
Officer
Posts: 8

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#228 » Fri Dec 21, 2018 10:21 am

Thanks JarJar. Works again. The file extension .config kept trying to open with visual studio. I should have know to use note pad.
DARTH JAM "There is no peace. There is only emotion. Anger is the strongest emotion. Accept the Anger, Embrace the Anger, Use the Anger."


User avatar
JARJAR
Commodore
Posts: 171

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#229 » Fri Dec 21, 2018 12:07 pm

SWC.Tools.LayoutManager.exe.Config is a simple text file

https://fileinfo.com/extension/config


User avatar
Ghostie
Squadron Leader
Posts: 19

Re: Tool to Save/Load SWC Base Layout

Post#230 » Sat Dec 22, 2018 3:16 am

Spock wrote:
coocoo wrote:LM does not like the recent maintenance. It just errors out now.

thiras wrote:Anybody know the updated androidServerUrl for the config file?

Code: Select all

<add key="androidServerUrl" value="https://starts-app-prod.disney.io/starts/batch/json" />

The server address was changed.
It can be fixed manually by updating the server address to the new one.
https://app-prod.apps.starwarscommander ... batch/json
Or you can wait for the app to be updated.


Much better than the last time you posted a server change addy for Layout Manager. Think it was in a Line chat? :roll:
Status: Collecting Rebel scalps planet by freakin' planet!


Return to “General Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], sneakyzapper, strawman3125 and 30 guests