Question of The Day

General topics, questions, suggestions, bugs, or anything Star Wars Commander related.
User avatar
Apache1
Lieutenant
Posts: 11

Re: Question of The Day

Post#171 » Mon Dec 18, 2017 12:36 pm

DeathStriker wrote:
Apache1 wrote:QOD: Where has all the “loot” (pardon my CoC slang) gone?! I never had an issue grinding out loot on Dandoran before. Now I skip 30+ bases just to find enough to break even.

Apache1 - To find Rebel Loot you need to relocate to Tatooine. I, as a Max Level 10 Player whom can't use Resources much any more, now offer it to any Empire Commander whom can find me on Tatooine.

Most if not all Green Planets have become Imperial Strongholds and as such most if not all Rebel Bases on these Planets are hit often resulting in very little Loot to offer.

If you don't want to go to Tatooine then try another Planet.

Good luck and hope to see you on the Battlefield some day...


Thanks DS


Porgs

Re: Question of The Day

Post#172 » Mon Dec 18, 2017 1:22 pm

If i build a cantina will I start to get planetary objectives to build x number of mercenary units for the bronze crates? I'm trying to hold it off but if it's required to build cantina to unlock the farsier mercenary unit for Rebels (build 30 mercenary units) then I got no choice


User avatar
DeathStriker
Moderator
Posts: 3672

Re: Question of The Day

Post#173 » Mon Dec 18, 2017 2:37 pm

Porgs wrote:If i build a cantina will I start to get planetary objectives to build x number of mercenary units for the bronze crates? I'm trying to hold it off but if it's required to build cantina to unlock the farsier mercenary unit for Rebels (build 30 mercenary units) then I got no choice

Porgs ...

  • The minimum requirement for see Daily Planetary Objectives is HQ 5 and Planetary Command.
  • The minimum requirement to Hire Mercenary Units is HQ 7 and Cantina.
Hope that answers your Questions...
 
Image
Death_Striker is looking for ALL Rebel Commanders
Sons_of_Death is looking for Level 8+ Rebel Commanders
If YOU Want to War - Apply Now!


Boog
Admiral
Posts: 722

Re: Question of The Day

Post#174 » Mon Dec 18, 2017 3:15 pm

If you're a level 7, you'll get gamo objectives whether you have a cantina or not, I believe.


User avatar
sgu97cab
Major General
Posts: 285

Re: Question of The Day

Post#175 » Mon Dec 18, 2017 3:35 pm

New Question. I have just upgraded my Starship port to level 9 and unlocked the imperial dropship. I tried this out and cannot understand why the Stormtroopers deployed ignore all buildings nearby and head to the nearest turret for instant death. This pretty much rules out ever using this unit. Anyone else know why this is, and/or know an effective way to use the unit? (Other than wait until all the turrets have been taken out before deploying)
Main Account: Bacon (level 9). LINE ID: sgu97cab
Squad - NewSithEmpire
Second account: nEggs (level 8)
Squad - AUS-Darth_Gump


User avatar
DeathStriker
Moderator
Posts: 3672

Re: Question of The Day

Post#176 » Mon Dec 18, 2017 3:56 pm

sgu97cab wrote:New Question. I have just upgraded my Starship port to level 9 and unlocked the imperial dropship. I tried this out and cannot understand why the Stormtroopers deployed ignore all buildings nearby and head to the nearest turret for instant death. This pretty much rules out ever using this unit. Anyone else know why this is, and/or know an effective way to use the unit? (Other than wait until all the turrets have been taken out before deploying)

sgu97cab - Back before the Guard Reserve the Empire Imperial Dropship Transport (IDT) and the Rebel Low Altitude Assault Transport (LAAT) could be used to "trip" a buried SC, but since the introduction of the Guard Reserve even that "capability", which still exists, is no longer effective (if it ever was).

Best advice - forget using the IDT (in your case) or LAAT (in Rebel Commanders case) and concentrate on other Starship Strikes.
 
Image
Death_Striker is looking for ALL Rebel Commanders
Sons_of_Death is looking for Level 8+ Rebel Commanders
If YOU Want to War - Apply Now!


User avatar
sgu97cab
Major General
Posts: 285

Re: Question of The Day

Post#177 » Mon Dec 18, 2017 4:24 pm

OK, thanks DS. I guess I wont be worry about researching them up then, and only use them if I need to achieve daily objectives.
Main Account: Bacon (level 9). LINE ID: sgu97cab
Squad - NewSithEmpire
Second account: nEggs (level 8)
Squad - AUS-Darth_Gump


DarkRebel
Admiral
Posts: 655

Re: Question of The Day

Post#178 » Mon Dec 18, 2017 6:44 pm

Question: How does a player get a base rating of 7359, while all other maxed bases only have rating of 2964 ?
Check out the top player in this squad:
http://ksod.us/squad/235fcf11-fe48-11e5 ... 06/members


User avatar
Spock
Admiral
Posts: 597

Re: Question of The Day

Post#179 » Mon Dec 18, 2017 6:51 pm

DarkRebel wrote:Question: How does a player get a base rating of 7359, while all other maxed bases only have rating of 2964 ?
Check out the top player in this squad:
http://ksod.us/squad/235fcf11-fe48-11e5 ... 06/members

Post number 164 in this thread has your answer
Image

Leader of the imperial_enclave. Flagship of the enclave brotherhood of squads.
Always looking for active lvl10 commanders. Line app required.


DarkRebel
Admiral
Posts: 655

Re: Question of The Day

Post#180 » Mon Dec 18, 2017 7:03 pm

Spock wrote:
DarkRebel wrote:Question: How does a player get a base rating of 7359, while all other maxed bases only have rating of 2964 ?
Check out the top player in this squad:
http://ksod.us/squad/235fcf11-fe48-11e5 ... 06/members

Post number 164 in this thread has your answer

I kind of guessed that it must be a glitch, but what caused it ? What was different about his base ?
Typically, a glitch is consistent, once you figured out the pattern ( e.g. like troop standing on top of war).


Return to “General Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], Conka, DarthBratzzznew, DotNetDotCom.org [Bot], Fritzie, Google Adsense [Bot], Harshit and 26 guests